Ναυπηγείο Olympic boats
Click for English

 

 

Το νέο Olympic 620 C με μεγάλους χώρους με εξαιρετικές δυνατότητες

  620 C

Το Olympic 620 C είναι ένα καμπινάτο σκάφος με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και ποιότητα. Σχεδιάστηκε τόσο για αναψυχή όσο και για ψάρεμα, ικανό να αντέχει σε σκληρές συνθήκες.

 

Ο σχεδιασμός της γάστρας του 620 C συμπεριφέρεται άριστα στο νερό, επιτρέποντας κλειστές στροφές και ακριβή χειρισμό. Η εργονομική κονσόλα είναι εξοπλισμένη με σπορ τιμόνι και πίνακα οργάνων με σχέδιο, πρίζα 12V, καθώς και διακόπτες με ένδειξη λειτουργίας.

 

Το σκάφος έχει μια ευρύχωρη καμπίνα και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Επιπλέον, το 620 C μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας με ένα πλήθος διαθέσιμου πρόσθετου εξοπλισμού, όπως εστία οινοπνεύματος, ψυγείο, σύστημα νερού με νιπτήρα και ντουζ στην πρύμνη, τουαλέτα και μια επέκταση του πρυμνιαίου καθίσματος που το μετατρέπει εύκολα σε μεγάλο πάγκο δύο ατόμων για ανάπαυση και ηλιοθεραπεία.

 

Olympic 620 C: η ιδανική επιλογή για πολυήμερες αποδράσεις και ψάρεμα.

 

Κατεβάστε το προσπέκτους για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες.

 

Πλευρική όψη του Olympic 620 C. Οπίσθια άποψη του Olympic 620 C. Το Olympic 620 C σε κίνηση.
Κάτοψη του σκάφους. Επιπλέον μπορεί να τοποθετηθεί καταπακτή/ ηλιοροφή. Το Olympic 620 C στην παραλία. Το κατάστρωμα του Olympic 620 C προσφέρει άπλετο χώρο και άνεση.
Λεπτομέρεια της πλώρης του σκάφους. Σε περίπτωση που τοποθετηθεί εργάτης άγκυρας, αυτός κρύβεται έξυπνα χωρίς να εμποδίζει την πρόσβαση στο σκάφος από την πλώρη. Μια πόρτα στην πρύμνη κάνει την επιβίβαση και αποβίβαση παιχνιδάκι, ακόμα και με δύσκολο καιρό. Τα προαιρετικά κάγκελα πρύμνης φαίνονται επίσης. Επιπλέον αποθηκευτικός χώρος προσφέρεται στην πρύμνη του Olympic 620 C.
Η άνετη καμπίνα του σκάφους πλαισιώνεται απο πλήρες σετ μαξιλαριών για ανάπαυση στη θάλασσα. Λεπτομέρειες, όπως οι ποτηροθήκες και οι χώροι για μικροαντικείμενα, σίγουρα θα σας χρησιμεύσουν. Άποψη του χώρου του συνοδηγού.
Στην ευρύχωρη καμπίνα μπορεί να τοποθετηθεί και χημική τουαλέττα. Η κονσόλα του Olympic 620 C. Το προαιρετικό τραπέζι στην καμπίνα φαίνεται εδώ επίσης. Κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού μπορούν να εγκατασταθούν κουζινάκι και ψυγείο.
Ο οπίσθιος πάγκος μπορεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με τα προαιρετικά μαξιλάρια, δημιουργώντας ένα μεγάλο κρεβάτι για ηλιοθεραπεία ή ξεκούραση. Νιπτήρας με προαιρετική παροχή φρέσκου νερού κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Το Olympic 620 C μπορεί ακόμα να εξοπλιστεί με τέντα, κλείνοντας έτσι τον χώρο του καταστρώματος και δημιουργώντας ένα μεγάλο χώρο, προστατευμένο από τις καιρικές συνθήκες.

Επιλέξτε τις παραπάνω φωτογραφίες για μεγένθυνση.

Olympic Boatyard SA
Copyright © 2000-2023