Ναυπηγείο Olympic boats
Click for English

 

 

  Η εταιρία μας

 

Το ναυπηγείο της Olympic Boats, με την παράδοση των 40 και πλέον ετών, συνεχίζει να προσφέρει σήμερα υψηλής ποιότητας και κύρους πολυεστερικά σκάφη αναψυχής, με μια μεγάλη γκάμα σκαφών.

Τα προϊόντα μας συνδυάζουν ασυναγώνιστο στυλ, έξυπνο σχεδιασμό και ιδανική πλεύση. Τα υψηλού επιπέδου υλικά κατασκευής που επιλέγουμε προσεκτικά να χρησιμοποιήσουμε μαζί με το μεράκι μας για την δουλειά ,είναι τα συστατικά για τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών μας.

Προτού προσφέρουμε ένα νέο μοντέλο στην αγορά, κάθε τι πάνω στο σκάφος σχεδιάζεται προσεκτικά με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες και ελέγχοντας την αξιοπιστία του και την εργονομία του. Αφού ολοκληρωθεί η σχεδίαση, το νέο μοντέλο υποβάλλεται σε πραγματικές δοκιμές με αυστηρά στάνταρ ασφαλείας.

 

Παράλληλα, επενδύουμε σημαντικά σε πρωτοποριακές μεθόδους κατασκευής, αυξάνοντας έτσι τη δομική αντοχή και εξασφαλίζοντας άψογο φινίρισμα κάθε σκάφους.

Τα σκάφη της Olympic Boats κυκλοφορούν εδώ και χρόνια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αυξάνοντας συνεχώς το μερίδιο της εγχώριας και διεθνούς αγοράς. Όλα αυτά χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι παλιοί και νέοι πελάτες μας.

Η ομάδα της Olympic Boats συνεχίζει να εργάζεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της με σκάφη αξιόπλοα ακόμα και σε άσχημες καιρικές συνθήκες, ασφαλή για τους νέους χρήστες, με πολλές δυνατότητες για τους απαιτητικούς.

Olympic, το σκάφος που θα χαρεί η οικογένειά σας και θα εντυπωσιάσει τους φίλους σας!

 

 

Olympic Boatyard SA
Copyright © 2000-2023