Ναυπηγείο Olympic boats
Click for English

 

 

Olympic Boats 450 Fx

  450 Fx

Η σειρά 450 της Olympic Boats αποτελεί την ιδανική λύση κόστους-απόδοσης ως ένα σκάφος για ψάρεμα και αναψυχή.

Όπως όλα τα μοντέλα της Olympic Boats, η σειρά 450 σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται με μεράκι και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Το φινίρισμα είναι σίγουρα από το πρώτα που μαρτυρεί την άψογη ποιότητα κατασκευής και υλικών. Από πλευράς ασφάλειας, το Olympic 450 είναι αβύθιστο σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Επιπλέον, η σύγχρονη σχεδίαση της γάστρας τύπου V επιτρέπει στο σκάφος 450 να ταξιδεύει άνετα με μικρής ιπποδύναμης μηχανή, μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος απόκτησης αλλά και την κατανάλωση καυσίμου.

Το Olympic 450 διατίθεται σε δύο βασικές παραλλαγές, τα μοντέλα 450 Fx και 450 CC. Ταυτόχρονα όμως, μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε μοντέλο στις δικές σας προσωπικές απαιτήσεις, όπως ενδεικτικά παρουσιάζεται σε αυτές τις σελίδες.

Στο μοντέλο 450 Fx τα πλαϊνά καθίσματα του μοντέλου 450 CC απουσιάζουν, δίνοντας έτσι περισσότερο ελεύθερο χώρο στο κατάστρωμα.

Ακόμα, το σκάφος 450 προσφέρεται με κονσόλα στη βασική έκδοση για μεγαλύτερη άνεση, ενώ εναλλακτικά δίνεται η δυνατότητα για χρήση μηχανής με λαγουδέρα για μικρότερο κόστος. Και φυσικά καλύπτεται από την 5ετή εγγύηση γάστρας της Olympic για μέγιστη εξασφάλιση.

Olympic 450. Ποτέ ένα τόσο μικρό σκάφος δεν πρόσφερε τόσα πολλά!

 

Δείτε το 450 σε δράση:

 

Κατεβάστε το προσπέκτους για περισσότερες πληροφορίες!


Olympic Boatyard SA
Copyright © 2000-2023